Kunsten som lim for det oppstykkede

La oss henge sammen her og nå

Kunsten som lim for det oppstykkede - La oss henge sammen her og nå, å en trygg og åpen møteplass i forbindelse med Verdensdagen for forebygging av incest og seksuelle overgrep mot barn. Gamle Rådhus Scene - Lørdag 18. november 2023

Velkommen til en åpen møteplass som bringer folk sammen i forbindelse med Verdensdagen for forebygging av incest og seksuelle overgrep mot barn, og den internasjonale Mannsdagen 19. november.

Inngang er fra Christiania Torv 1, altså fra motsatt side av Gamle Raadhus Restaurant.
Vi ses på:

Gamle Rådhus Scene – Lørdag 18. november kl. 11.00

Du kan komme og være med på hele dagen, fra 11-20, eller du kan velge deg deler av programmet, Dørene åpner kl. 10.45. Det er utstilling av tekst og bilder, satt sammen av Nok.Oslo sitt Brukerråd, og det er mulighet for mingling og nettverksbygging frem til klokken 20.00. Gratis entré.

Program

11.00 – Marianne Lind holder åpningstalen.

En liten forestilling med Lovise AK, Sonja Bunes, Preben Olram og Hilde Hannah Buvik viser noe av deres kreative samarbeid rundt tekst, bilde, musikk og vokal.

11.30-12.10 – Barndom, oppvekst og hva som hjalp han videre forteller Odd Sverre Pedersen fra Utsatt Mann om. Vi får også se foreningens seneste videoproduksjon.

Til følgende aktiviteter: Dørene lukkes ved oppstart, så pass på å kom i tide!
Ta med tegne- og/eller skriveblokk og blyant, tusj eller penn. Kull og annet som søler må unngås.

12.15 – Livets Tre er navnet på en workshop med Mina og Martin fra Nok.Oslo.

14.15 – Kroki-tegning med Ellen Charlotte Bosch Aulie som modell, med treet som utgangspunkt for stillingene, og kostymene.

17.15-19.15 – Å skrive med kroppen, det kan du lære om fra Lotte Pia Stenfors.

VAKE Kirkelig Ressurssenter er også tilstede.

Bli med! Meld deg gjerne på Facebook arrangementet.

Publisert
Kategorisert som 2023