Møt oss på møteplassen

Vi gleder oss til å møte dere utstilling og konsertforestilling på Gamle Raadhus 19.-20. november! Håper mange tar turen, og at nye forbindelser skapes på denne møteplassen for kunstnere, fagfolk og andre samfunnsengasjerte.

Sonja Bunes og Lovise AK er initiativtagere til og arrangører av "Kunsten som frigjører av det ordløse".
Sonja Bunes og Lovise AK

Lovise Angen Krogstad og Sonja Bunes traff hverandre i 2021 og resonnerte med hverandres kunstneriske uttrykk. Lovise AK og Preben Olram holdt konsert og Sonja viste bilder på Nok.Oslo sitt 35-års jubileum. Avtalen om å møtes igjen ledet til samarbeid og nå «Kunsten som frigjører av det ordløse».

Lovise Angen Krogstad er låtskriver, sanger og utdannet psykolog. Hun kombinerer sitt kunstneriske uttrykk med fagkunnskap og aktivisme. Lovise AK ga i 2021 ut konseptalbumet “Tapre Barn” – historier om oppvekstvold, historier inspirert av hennes mangeårige arbeid som traumepsykolog. Hun har også skrevet og turnert med forestillingen “Mitt lille lys”, et musikkteater om ungdom og fanatisme. Hun utgir sitt andre album våren 2023. 

Lovise AK har et vidt spenn i sitt vokale og musikalske uttrykk med tekster som berører. Hun tror på musikkens og kunstens kraft og jobber for å få mer kunst og kreativitet inn i psykososialt arbeid. Med seg på scenen har hun musikere og artister som hun tenker vil skape en god ramme på denne dagen.

https://www.loviseak.no
https://www.instagram.com/lovise_ak
https://www.facebook.com/www.loviseak.no

Sonja Bunes er billedkunstner og har laget collagen til bildet på plakaten. Hun er opptatt av kunst med mennesket, sinnet og psyken i sentrum. I arbeidet som kunstlærer og veileder er det faget som et frigjørende språk for den personlige utforskningen og det kunstneriske uttrykket som betyr mest. Kunst kan fungere som en nøkkel som åpner lukkede dører mellom mennesker og til ukjente rom i en selv.

Sonja har invitert kunstnere som har skapt verk som hun mener uttrykker tema «Sårbarhet, skam og STYRKE» på en måte som er relevant for dette arrangement i forbindelse med Verdensdagen for forebygging av seksuelle overgrep mot barn.  

www.sonjabunes.com
https://www.instagram.com/sonja_bunes_art
https://www.facebook.com/SonjaBunesStudioGallery

Hjertelig velkommen til «Kunsten som frigjører av det ordløse«
Hilsen Sonja og Lovise

Lovise AK skrev teksten «Mammas Blues». Sonja ble inspirert av låta og har laget bilde.

MØT OGSÅ resten av kunstnerne og organisasjonene.

_____________

Publisert
Kategorisert som 2022